Et gammelt gulv

Eller et nytt et?

Inn til butikklageret vår er det en liten gang og der har det ligget et ikke fullt så vakkert gulvbelegg fra de glade 80-årene. Veldig lettvint å holde rent men ellers ikke min stil i det hele tatt. Dessuten var det stygge merker på belegget, så jeg har bare villet ha det vekk. Selv om gangen er pitteliten har jeg gått i flere år og..bare ikke fått det gjort.

Bestemte meg her en kveld for å bare gyve løs og så fikk jeg god hjelp av min far og vips var det gjort i en fei. Fine gammeldagse fliser fra Historiske Fliser har stått i esker over et år og ventet på å bli lagt. Nå er jeg mer i tvil. Det originale tregulvet fra rundt 1960 dukket opp og jeg har ikke så veldig lyst å legge fliser på. Eller hva gjør jeg? Må tenke litt. Kommer tilbake til det endelige valget.

Et innlegg delt av tinalau (@tinalau.idc)

Nydelige fliser som ligger og venter så det blir ikke lett å bestemme seg. Kanskje ikke disse flisene er mest egnet til mye gåing med skitne utesko.?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *